LG Voyager si Samsung Juke pe lista oficiala de lansari tomnatice

Autor:  | Publicat în:  LG 2.833 ori
<b>LG Voyager si Samsung Juke pe lista oficiala de lansari tomnatice</b>Verizon are planuri serioase in aceasta toamna, oferind publicului 4&nbsp; noi terminale stilate, care risca sa devina chiar concurenti puternici pentru iPhone. Cei 4 sunt Juke, Pearl, Venus si LG Voyager, descoperiti de site-ul Engadget Mobile weekendul...

Verizon are planuri serioase in aceasta toamna, oferind publicului 4  noi terminale stilate, care risca sa devina chiar concurenti puternici pentru iPhone. Cei 4 sunt Juke, Pearl, Venus si LG Voyager, descoperiti de site-ul Engadget Mobile weekendul trecut.

LG Voyager:

O serie de detalii in legatura cu aceste terminale au fost modificate de la anuntul oficial, dar lista de feature-uri este in principiu aceeasi. Samsung Juke este primul telefon care va fi disponibil in State, de pe lista, sosind dotat cu o memorie interna de 2GB, A2DP (feature disponibil la toate cele 4 terminale) si o camera VGA. Handsetul va fi disponibil in diferite nuante de culoare, printre care si albastru sau rosu. BlackBerry Pearl de la Verizon este primul Pearl care primeste conectivitate EV-DO si un minijack de 3.5mm, adaugandu-le si serviciul VZ Navigator oferit de operatorul din SUA.

Sliderul Venus completeaza lista cu un display dual, cel din partea inferioara oferind un sistem de control touch sensitive contextual, iar cel din partea superioara avand functii standard. Venus, disponibil in variante de negru si roz, este cel mai elegant telefon al acestei toamne, iar aceasta include o camera de 2 megapixeli si un slot microSD pentru extensii de memorie de pana la 8GB.Ultimul, dar nu cel din urma, Voyager, terminalul din imaginea de mai sus, soseste dotat cu un touchscreen in partea sa exterioara si un display secundar in interior. De asemenea o tastatura QWERTY uriasa se afla pe lista sa de specificatii tehnice, impreuna serviciul V Cast Mobile TV, un slot microSD si o camera de 2 megapixeli.

Toate telefoanele mentionate vor fi disponibile de Ziua Recunostiintei (in State binenteles), dar pretul acestora nu a fost anuntat inca.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×