O femeie din Japonia aruncă toate gadgeturile Apple ale iubitului infidel în cada plină cu apă; Isprava ajunge virală

1.720 ori
<b>O femeie din Japonia aruncă toate gadgeturile Apple ale iubitului infidel în cada plină cu apă; Isprava ajunge virală</b>Gelozia e un lucru teribil, mai ales c&acirc;nd persoana &icirc;nşelată e şi răzbunătoare. O femeie din Japonia a atentat la gadgeturile Apple ale iubitului infidel, după ce a aflat că acesta a &icirc;nşelat-o. Mai mult de at&acirc;t ea a postat...

Gelozia e un lucru teribil, mai ales când persoana înşelată e şi răzbunătoare. O femeie din Japonia a atentat la gadgeturile Apple ale iubitului infidel, după ce a aflat că acesta a înşelat-o. Mai mult de atât ea a postat pe Twitter o imagine cu acele device-uri aruncate într-o cadă plină cu apă.

Din câte vedem e vorba de cateva tablete, telefoane şi laptopuri, posibil şi un iPod sau două şi eventual şi un Apple TV şi iMac. Asta înseamnă să ştii să loveşti un pasionat de gadgeturi unde îl doare mai rău. Evident, e posibil ca povestea să se lase cu proces şi având în vedere nişte clipuri recente cu teste ale rezistenţei la apă, poate totuşi scapa măcar un iPhone.

Garanţia nu acoperă situaţia de "iubita geloasă", asta e sigur. Pe vremuri, clişeele din filme ne arătau că o consoartă geloasă arunca hainele pe geam sau pune laxativ în mâncarea partenerului. Acum am evoluat la sabotarea gadgeturilor şi nici nu vreau să mă gândesc la informaţiile aflate pe acele terminale şi pierdute, mai ales dacă nu există un backup.

Bănuiesc că şi el îi poate arunca telefonul Hello Kitty în toaletă...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×