Huawei P8 are stocurile epuizate în prima zi de vânzare pe piaţa chineză

Autor:  | Publicat în:  Huawei 881 ori
<b>Huawei P8 are stocurile epuizate în prima zi de vânzare pe piaţa chineză</b>Huawei P8 a fost anunţat oficial săptăm&acirc;na trecută, la Londra, iar &icirc;n această săptăm&acirc;nă a debutat şi &icirc;n China. Se pare că terminalul ar fi epuizat stocurile din prima zi de v&acirc;nzare pe plan local. &nbsp; Produsul era...

Huawei P8 a fost anunţat oficial săptămâna trecută, la Londra, iar în această săptămână a debutat şi în China. Se pare că terminalul ar fi epuizat stocurile din prima zi de vânzare pe plan local.

Produsul era disponibil prin magazinul online al celor de la Huawei, Vmall, la preţul de 579 dolari. Suntem suspicioşi întotdeauna când auzim "sold out", pentru că e posibil ca numărul de unităţi iniţiale să fi fost limitat. Noul handset aduce un design unibody metalic slim şi un procesor HiSilicon Kirin 930 destul de puternic, dar şi un display Full HD de 5.2 inch.

Terminalul foloseşte 3 GB RAM şi 16 GB stocare, plus o baterie de 2680 mAh. În spate se afla o cameră de 13 megapixeli, prima cu senzor RGBW, iar în fata găsim un senzor selfie de 8 MP. P8 rulează Android 5.0 Lollipop cu interfaţa EMUI 3.1 aplicată peste, cu suport pentru gesturi cu încheieturile degetelor. Telefonul va debuta internaţional în luna mai şi va costa 499 de euro în Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×