O genială reclamă Volkswagen ne reamintește să fim atenți la volan, nu la telefon (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.565 ori
<b>O genială reclamă Volkswagen ne reamintește să fim atenți la volan, nu la telefon (Video)</b>Publicul dintr-o sală de cinema din Hong Kong a fost șocat să primească o serie de mesaje misterioase în grup în sală. Era vorba despre o campanie Volkswagen care s-a soldat cu o reclamă video prezentată mai jos. &nbsp; Să vă explic despre ce e...

Publicul dintr-o sală de cinema din Hong Kong a fost șocat să primească o serie de mesaje misterioase în grup în sală. Era vorba despre o campanie Volkswagen care s-a soldat cu o reclamă video prezentată mai jos.

Să vă explic despre ce e vorba: publicul din sala de cinema s-a așezat comod în scaune și a început să înfulece popcorn și să bea suc în așteptarea filmului, cum facem cu toții. Apoi în loc să înceapă filmul, a început un filmuleț cu o experiență first person a unui șofer care mergea cu destul de multă viteză. Apoi brusc oamenii din sala au primis simultan câte un SMS, care i-a distras de la ecran.

în secunda când și-au verificat telefoanele, mașina de pe ecran a suferit un accident grav, iar apoi a apărut și sigla Volkswagen și am aflat că acesta este un clip de awareness. E vorba despre atenția la volan și nu la telefon, atunci când conducem. Ideea este genială, dar totuși, ce căutau atât de multe telefoane netrecute pe silent în sala de cinema?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×