O genială reclamă Volkswagen ne reamintește să fim atenți la volan, nu la telefon (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.533 ori
<b>O genială reclamă Volkswagen ne reamintește să fim atenți la volan, nu la telefon (Video)</b>Publicul dintr-o sală de cinema din Hong Kong a fost șocat să primească o serie de mesaje misterioase în grup în sală. Era vorba despre o campanie Volkswagen care s-a soldat cu o reclamă video prezentată mai jos. &nbsp; Să vă explic despre ce e...

Publicul dintr-o sală de cinema din Hong Kong a fost șocat să primească o serie de mesaje misterioase în grup în sală. Era vorba despre o campanie Volkswagen care s-a soldat cu o reclamă video prezentată mai jos.

Să vă explic despre ce e vorba: publicul din sala de cinema s-a așezat comod în scaune și a început să înfulece popcorn și să bea suc în așteptarea filmului, cum facem cu toții. Apoi în loc să înceapă filmul, a început un filmuleț cu o experiență first person a unui șofer care mergea cu destul de multă viteză. Apoi brusc oamenii din sala au primis simultan câte un SMS, care i-a distras de la ecran.

în secunda când și-au verificat telefoanele, mașina de pe ecran a suferit un accident grav, iar apoi a apărut și sigla Volkswagen și am aflat că acesta este un clip de awareness. E vorba despre atenția la volan și nu la telefon, atunci când conducem. Ideea este genială, dar totuși, ce căutau atât de multe telefoane netrecute pe silent în sala de cinema?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×