Google Pixel 2 poate afișa procentajul bateriei de pe headset-urile conectate la telefon prin Bluetooth

Autor:  | Publicat în:  Google 1.082 ori
<b>Google Pixel 2 poate afișa procentajul bateriei de pe headset-urile conectate la telefon prin Bluetooth</b>Lăsăm pentru moment deoparte problemele adunate de smartphone-urile Pixel 2 și Pixel 2 XL și ne îndreptăm atenția către un nou feature descoperit pe aceste device-uri. Este vorba despre o funcție inclusă în Android Oreo prin care vom putea

Pentru un scurt moment lăsăm deoparte problemele întâmpinate de către smartphone-urile Pixel 2 și ne îndreptăm atenția către o nouă funcție descoperită de utilizatorii noilor terminale. Aflăm astfel că în versiunea de Android Oreo instalată pe aceste produse există o opțiune de afișare a procentajului bateriei de pe headset-urile audio conectate la telefon prin intermediul tehnologiei Bluetooth.

Google Pixel 2

Așa cum se poate remarca privind capturile de ecran de mai sus, în zona de dispozitive Bluetooth conectate se va afișa și nivelul de încărcare al bateriei de pe căștile noastre audio. Un lucru ce trebuie menționat este acela că nu toate headset-urile audio Bluetooth au fost testate și există posibilitatea ca telefonul să nu afișeze această informație pentru toate dispozitivele.

Este o introducere utilă pentru că știm astfel câtă baterie mai au căștile noastre și cât timp mai pot fi utilizate înainte de a le pune la încărcat. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×