Aplicația Google 7.12 confirmă prezența funcției "Squeeze" pe Google Pixel 2; sunt dezvăluite și alte elemente

1.097 ori
<b>Aplicația Google 7.12 confirmă prezența funcției "Squeeze" pe Google Pixel 2; sunt dezvăluite și alte elemente</b>Uneori aplicațiile ne oferă și detalii despre viitoarele produse pe care o companie le va lansa pe piață, lucru ce se întâmplă chiar astăzi cu Google 7.12. În procesul de teardown pentru această aplicație s-au descoperit informații referitoare la

Uneori aplicațiile ne mai oferă și detalii despre produsele viitoare pe care companiile le pregătesc. Fix asta se întâmplă astăzi când descoperim procesul de teardown pentru aplicația Google 7.12 ce oferă informații referitoare la Google Pixel 2. Acest din urmă telefon este așteptat să debuteze oficial pe data de 4 octombrie în cadrul unui eveniment de presă și mai multe despre funcțiile sale aflăm mai jos.

Ce se confirmă în primul rând este prezența tehnologiei "Active Edge" asociată ramei metalice, cea care ne permite lansarea de acțiuni și comenzi rapide prin strângerea telefonului exact ca pe HTC U11. Sunt menționate aici și shortcut-uri speciale pentru Google Assistant și doar prin rostirea cuvintelor "Good night", asistentul vocal se va ocupa de stingerea luminilor din casă. 

Mai aflăm de aici și faptul că asistentul virtual va primi acum mai multe voci din care vom putea alege. Google Pixel 2 este fabricat de către HTC și din punct de vedere al design-ului acesta nu va suferi prea multe modificări în raport cu modelul de anul trecut, urmând a oferi același display FHD de 5 inch și un panou frontal cu muchii generoase în jurul ecranului.

Noutatea va fi reprezentată de către integrarea unor difuzoare stereo la bord și spunem adio jack-ului audio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×