O nouă fotografie live cu LG G5 e dezvăluită chiar de către LG

2.379 ori
<b>O nouă fotografie live cu LG G5 e dezvăluită chiar de către LG</b>LG Electronics pare a fi cea mai nouă sursă pentru scăparea unei fotografii cu viitorul său flagship. Compania a dezvăluit o imagine cu noul model, pe care o vedeţi mai jos şi care se aliniază cu ceea ce am văzut p&acirc;nă acum. &nbsp;...

LG Electronics pare a fi cea mai nouă sursă pentru scăparea unei fotografii cu viitorul său flagship. Compania a dezvăluit o imagine cu noul model, pe care o vedeţi mai jos şi care se aliniază cu ceea ce am văzut până acum.

Terminalul va debuta mâine, în cadrul MWC 2016, într-un eveniment organizat în Barcelona la ora 15:00. La el va participa colegul Claudiu Sima, iar punctul central al lui G5 ar trebui să fie modularitatea. În ce priveşte scăparea de mai sus, aceasta ar fi varianta pentru operatorul coreean LG U+ a terminalului, cu logo LTE ME imprimat.

LG G5 va sosi cu Android 6.0 Marshmallow, procesor Snapdragon 820, ecran Quad HD, 4 GB RAM şi acustica Bang & Olufsen. Se remarcă o porţiune de culoare diferită jos, acolo unde se va putea înlătura un capac pentru a scoate bateria şi a face loc ataşamentelor modulare. O privire atentă la camera duală dezvăluie că una dintre lentile e mai mică decât cealaltă, iar blitzurile sunt integrate într-o zonă pătrată.

Discutăm despre această scăpare și altele de genul pe Forum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×