Prima imagine oficială cu LG G6 este aici; vedem o parte din panoul frontal al device-ului

4.243 ori
<b>Prima imagine oficială cu LG G6 este aici; vedem o parte din panoul frontal al device-ului</b>Publicația The Verge a făcut rost cum necum de o primă imagine oficială cu LG G6, material ce ne dezvăluie o parte din panoul frontal al flagship-ului sud-coreean. Vedem în cazul de față un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului

LG Electronics a confirmat de curând prin intermediul unui material teaser faptul că flagship-ul G6 va fi lansat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017. Acest terminal a continuat să apară în diferite imagini ulterior, iar astăzi avem parte și de o randare cu iz oficial pe care cei de la The Verge au obținută. Posibil ca materialul să fi fost oferit chiar de către LG pentru a stârni atenția publicului acum înainte de lansare.

LG G6

Vedem doar partea de sus a panoului frontal unde se remarcă marginile foarte subțiri din jurul ecranului de 5.7 inch și deasupra căruia întâlnim camera selfie (posibil cu scanner de iris integat), senzorii de lumină și earpiece-ul pentru convorbiri. În partea lateral dreapta avem butoanele fizice de volum și cam aici se opresc elementele vizibile în această imagine.

Potrivit celor de la The Verge, telefonul ar urma să ofere un raport screen-to-body de peste 90% și o carcasă cu ramă metalică și spate realizat din sticlă. Nu dispare nici jack-ul audio din ecuație, iar un plus va fi reprezentat și de faptul că telefonul va beneficia de certificare pentru rezistență la apă și praf. Vom primi și o cameră foto duală, iar bateria nu va mai fi înlăturabilă. 

LG G6

UPDATE: Avem acum și imaginea completă creată de artistul grafic VenyaGeskin1!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×