O noua imagine cu Motorola Alexander

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.314 ori
<b>O noua imagine cu Motorola Alexander</b>Unul dintre cele mai noi handseturi Motorola, sub numele de Alexander isi face aparitia intr-o imagine prezentata de catre cei de la Boy Genius Report. Telefonul va rula Windows Mobile 6.1, sau mai degraba Windows Mobile 7 si va sosi cu o camera de 5-8...

Unul dintre cele mai noi handseturi Motorola, sub numele de Alexander isi face aparitia intr-o imagine prezentata de catre cei de la Boy Genius Report.

Telefonul va rula Windows Mobile 6.1, sau mai degraba Windows Mobile 7 si va sosi cu o camera de 5-8 megapixeli. Pe lista sa de specificatii se va afla un chip Nvidia cu suport pentru grafica 3D plus aGPS. Zvonurile afirma ca vom vedea acest handset in ultimul trimestru al acestui an, crescand sperantele celor care doresc ca Motorola sa isi recastige popularitatea si sa isi pastreze locul in topul producatorilor de telefoane mobile.

In vreme ce in 2007 si la inceputul acestui an, compania americana lansa doar low-end-uri sau in cel mai bun caz mid-end-uri, iata ca a venit momentul sa vedem si smartphone-uri in portofoliul Motorola. In vreme ce grijile celor de la Motorola in legatura cu Sony Ericsson s-au evaporat, deoarece nici acestia din urma nu merg atat de bine, LG reprezinta principala amenintare pentru locul americanilor in top, pana la finalul anului. Va fi Alexander cheia succesului Motorola?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×