Motorola lanseaza noi telefoane ROKR: EM25, EM28, EM30

2.322 ori
<b>Motorola lanseaza noi telefoane ROKR: EM25, EM28, EM30</b>Motorola tocmai a anuntat o noua serie de telefoane muzicale ce sosesc cu brandingul ROKR. Diferenta dintre noile handseturi si cele clasice din aceasta serie este pretul si faptul ca publicul de masa isi va putea permite aceste terminale. La ora actuala,...

Motorola tocmai a anuntat o noua serie de telefoane muzicale ce sosesc cu brandingul ROKR. Diferenta dintre noile handseturi si cele clasice din aceasta serie este pretul si faptul ca publicul de masa isi va putea permite aceste terminale. La ora actuala, cel mai popular telefon din serie este E8, de la care noile handseturi imprumuta elemente de design. Noile terminale, Motorola EM25 ROKR, EM28 ROKR si EM30 ROKR sosesc cu forme si marimi diferite, de la un slider, la un telefon cu clapeta si un candybar.

Motorola EM30 ROKR

EM30 este un handset candybar care soseste cu o tastatura ModeShift care isi schimba iluminarea si aranjarea tastelor in functie de context si utilizare (music player/telefon). Printre specificatiile sale se numara un radio FM cu RDS, compatibilitate cu Windows Media Player 11, Bluetooth stereo (A2DP) si un jack audio de 3.5 mm.

Telefonul opereaza in retele quad-band GSM/GPRS/EDGE si soseste cu tehnologia Motorola CrystalTalk, o camera de 2 megapixeli cu autofocus si slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB. EM30 va sosi in magazine in penultimul trimestru al acestui an, debutand in Taiwan.

Motorola ROKR EM28

Motorola EM28 ROKR

EM28 ROKR este telefonul cu clapeta al acestui trio, avand aceleasi feature-uri muzicale (Bluetooth stereo si jack audio de 3.5 mm), plus taste muzicale si touch sensitive. Printre specificatiile telefonului se numara radio FM cu RDS, suport pentru inregistrare de la radio si feature-ul FMShare, care va permite sa impartiti cu alti utilizatori posturile radio preferate, cu ajutorul unui mesaj text.

EM28 ROKR opereaza in retele GSM/GPRS/EDGE, soseste cu CrystalTalk, o camera de 1.3 megapixeli si un display color TFT de 65.000 de culori si cu diagonala de 1.8 inchi, plus o rezolutie de 128 x 160 pixeli. Handsetul va fi disponibil din toamna acestui an.

Motorola ROKR EM25

Motorola EM25 ROKR

In cele din urma, Motorola EM25 ROKR este un slider care opereaza in retele dual-band GSM/GPRS si soseste cu tehnologia CrystalTalk, Bluetooth stereo, un jack audio de 3.5 mm si un slot pentru carduri microSD de pana la 2 GB. Pe lista de specificatii se afla si accesul one-touch la playerul muzical si o camera de 1.3 megapixeli, radio FM cu RDS, inregistrare radio si FMShare. EM25 include acelasi display TFT de 1.8 inchi al lui EM28.

MOTOROKR EM28 va sosi in magazine din toamna acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×