O nouă imagine cu un telefon Oppo arătos Își face apariția; Părea a fi Oppo Find 7, dar este Oppo R829

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.400 ori
<b>O nouă imagine cu un telefon Oppo arătos Își face apariția; Părea a fi Oppo Find 7, dar este Oppo R829</b>în această dimineață site-urile de știri despre telefoane mobile au vuit când a apărut imaginea de mai jos, proclamând sus și tare că acesta este flagshipul Oppo Find 7. Ei bine, Oppo a luat poziție și a anunțat că handsetul din imagine e de...

în această dimineață site-urile de știri despre telefoane mobile au vuit când a apărut imaginea de mai jos, proclamând sus și tare că acesta este flagshipul Oppo Find 7. Ei bine, Oppo a luat poziție și a anunțat că handsetul din imagine e de fapt Oppo R829.

Trecând peste faptul că terminalul seamănă foarte mult cu un Xperia, aflăm că acest device este un soi de Oppo Find 5 Mini. Dotările sale includ un display HD de 4.5 inch, un procesor Snapdragon 600 și 2 GB RAM, plus o cameră de 8 MP. Terminalul va costa în jur de 330 de dolari și reprezintă o alternativă excelentă la HTC One Mini și Galaxy S4 Mini.

Din păcate, handsetul e destinat doar pieței chineze, fără planuri de distribuție internațională. De remarcat aici și spatele telefonului, cu un finisaj "holografic", așa cum afirmă cei de la Oppo. Trebuie să recunosc că Oppo R829 are un design elegant și sincer să fiu aștept și un nume ceva mai comercial pentru acest model, ceva mai digerabil, cum sunt ATIV, Vita, Lumia, One sau Ascend.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×