O noua imagine spion cu LG VX9600 Versa isi face aparitia, terminalul modular cu tastatura touch

2.056 ori
<b>O noua imagine spion cu LG VX9600 Versa isi face aparitia, terminalul modular cu tastatura touch</b>LG VX9600 Versa are potentialul de a fi cel mai interesant si original smartphone de la modu incoace si asta pentru ca el este compus dintr-o serie de segmente sau module, care se pot atasa unitatii principale, compuse dintr-un ecran touch si componentele...

LG VX9600 Versa are potentialul de a fi cel mai interesant si original smartphone de la modu incoace si asta pentru ca el este compus dintr-o serie de segmente sau module, care se pot atasa unitatii principale, compuse dintr-un ecran touch si componentele de baza ale telefonului. Iata cea mai noua imagine spion cu acest LG:

In ciuda faptului ca LG Versa va sosi cu un modul ce va incorpora o tastatura QWERTY, care se va atasa telefonului, el va folosi si o tastatura QWERTY virtuala, pentru momentele in care modulul nu se afla la indemana. Tastatura virtuala a lui Versa va fi disponibila pe ecran in browserul web, in notepad si atunci cand scrieti un mesaj text, in stilul lui LG Dare.

Remarcam prezenta unor taste directionale, a unui buton dedicat ".com", "@", plus taste colorate "Clear", "Done" si "Shift", care fac scrierea si trimiterea mesajelor si mailurilor mai usoara. Aceeasi tastatura virtuala va pastra literele stil pop-up, prezente la modelul Dare si popularizate de iPhone.

Sursa: Boygeniusreport.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×