O noua imagine spion cu LG VX9600 Versa isi face aparitia, terminalul modular cu tastatura touch

Autor:  | Publicat în:  LG 2.015 ori
<b>O noua imagine spion cu LG VX9600 Versa isi face aparitia, terminalul modular cu tastatura touch</b>LG VX9600 Versa are potentialul de a fi cel mai interesant si original smartphone de la modu incoace si asta pentru ca el este compus dintr-o serie de segmente sau module, care se pot atasa unitatii principale, compuse dintr-un ecran touch si componentele...

LG VX9600 Versa are potentialul de a fi cel mai interesant si original smartphone de la modu incoace si asta pentru ca el este compus dintr-o serie de segmente sau module, care se pot atasa unitatii principale, compuse dintr-un ecran touch si componentele de baza ale telefonului. Iata cea mai noua imagine spion cu acest LG:

In ciuda faptului ca LG Versa va sosi cu un modul ce va incorpora o tastatura QWERTY, care se va atasa telefonului, el va folosi si o tastatura QWERTY virtuala, pentru momentele in care modulul nu se afla la indemana. Tastatura virtuala a lui Versa va fi disponibila pe ecran in browserul web, in notepad si atunci cand scrieti un mesaj text, in stilul lui LG Dare.

Remarcam prezenta unor taste directionale, a unui buton dedicat ".com", "@", plus taste colorate "Clear", "Done" si "Shift", care fac scrierea si trimiterea mesajelor si mailurilor mai usoara. Aceeasi tastatura virtuala va pastra literele stil pop-up, prezente la modelul Dare si popularizate de iPhone.

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×