O nouă listă cu actualizările la Android Marshmallow pentru telefoane Samsung apare pe web

2.251 ori
<b>O nouă listă cu actualizările la Android Marshmallow pentru telefoane Samsung apare pe web</b>O nouă varianta de lista "roadmap" cu programul actualizărilor la Android 6.0 pentru modelele de telefoane Samsung a apărut pe web azi, clarific&acirc;nd situaţia pentru posesorii de smartphone-uri din seria Galaxy Note şi Galaxy S. &nbsp; Au existat...

O nouă varianta de lista "roadmap" cu programul actualizărilor la Android 6.0 pentru modelele de telefoane Samsung a apărut pe web azi, clarificând situaţia pentru posesorii de smartphone-uri din seria Galaxy Note şi Galaxy S.

Au existat întârzieri faţă de scăpările trecute, iar noul document aduce la zi toate datele pe care le ştiam. E drept că informaţia trebuie privită cu precauţie, putând fi totuşi falsă. Conform tabelului, primul smartphone ce va primi Android 6.0 Marshmallow este Samsung Galaxy Note 5, care va avea parte de noul software din februarie.

Tot atunci ajunge acest release şi pe Galaxy S6 Edge+, iar Galaxy S6 şi S6 Edge ar urma să facă trecerea la noul Android în februarie sau martie. În cele din urmă Galaxy S5, Galaxy Note 4 şi Note Edge for fi actualizate în martie sau aprilie. Toate aceste update-uri au fost deja aprobate de Samsung, deci rămâne acum la latitudinea operatorilor cum şi când vor servi pachetele software.

Samsung se număra printre ultimele nume mari în rândul producătorilor de telefoane ce nu au oferit actualizări la timp la Marshmallow pe telefoanele sale hit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×