O noua metoda de cautare mobila Google

Autor:  | Publicat în:  Google 1.188 ori
<b>O noua metoda de cautare mobila Google</b>Un redactor al site-ului mobilitysite.com a descoperit recent un feature extrem de util al variantei mobile de Google, care permite utilizatorilor sa acceseze o metoda de cautare, fara a tasta un cuvant. Se pare ca Google a adaugat un nou entry in...

Un redactor al site-ului mobilitysite.com a descoperit recent un feature extrem de util al variantei mobile de Google, care permite utilizatorilor sa acceseze o metoda de cautare, fara a tasta un cuvant.

Se pare ca Google a adaugat un nou entry in fisierul robots.txt, acesta avand rolul de a tine cont de continuturile de care Google nu are nevoie. Noul entry interzice crawlerelor sa vada adresa http://www.google.com/m/lcb. Feature-ul permite utilizatorilor sa navigheze prin numeroase categorii business, fara a fi nevoie ca acestia sa scrie macar o litera.

Astfel, Google afla locul in care va sunteti in acel moment si afiseaza toate rezultatele relevante pentru locatia dumneavoastra, de la restaurante, la hoteluri si tot soiul de magazine. Problema este ca rezultatele sunt afisate in functie de oras si nu de pozitia pe harta a utilizatorilor, astfel ca va trebui sa cautati cu atentie un restaurant in apropiere. Se pare care noul feature nu este complet finisat si este posibil ca acesta sa se adapteze in functie de parametri ca longitudine sau latitudine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×