Summitul NATO ii tine in priza pe Orange, Vodafone si Petrom

1.056 ori
<b>Summitul NATO ii tine in priza pe Orange, Vodafone si Petrom</b>Operatorii principali de telefonie de pe piata autohtona vor oferi o acoperire sporita si servicii mai bune in zona Palatului Parlamentului pe perioada summitului NATO, ne informeaza frontnews.ro. O mana de ajutor va da si Petrom, sponsorizand oficialii...

Operatorii principali de telefonie de pe piata autohtona vor oferi o acoperire sporita si servicii mai bune in zona Palatului Parlamentului pe perioada summitului NATO, ne informeaza frontnews.ro.

O mana de ajutor va da si Petrom, sponsorizand oficialii cu 60.000 de litri de carburant pentru masinile care ii vor purta prin Capitala. Revenind la operatorii de telefonie mobila, acestia isi vor creste capacitatea de trafic, in perioada summitului, pentru a face fata cerintelor evenimentului. Vodafone colaboreaza deja cu Ministerul Afacerilor Externe, incheind un contract prin care operatorul se angajeaza sa furnizeze servicii pentru organizatorii summitului si delegatii.

De asemenea statii mobile vor fi puse in functiune in aceasta perioada pentru a face fata traficului crescut. Orange se implica de asemenea, imbunatatind acoperirea din zonele vizitate de sefii de stat, dar si in zona hotelurilor unde acestia vor fi gazduiti. Palatul Parlamentului este in centrul atentiei operatorului, de vreme ce aceasta locatie va reprezenta un nod comunicational, din care se va efectua un numar mare de apeluri. Pentru a face fata acestor cerinte, operatorii isi vor upgrada echipamentele si le vor reconfigura, dupa cum ne informeaza Newsin.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×