O nouă randare ne prezintă și designul lui Samsung Galaxy S Edge, cu ecran dual curbat

955 ori
<b>O nouă randare ne prezintă și designul lui Samsung Galaxy S Edge, cu ecran dual curbat</b>Cei de la CNET Korea au publicat o imagine care ne prezintă în premieră lookul lui Samsung Galaxy S Edge, sub formă de randare. Fotografia pare a veni din nou de la producătorii de accesorii, dacă ne uităm cu atenție la faptul că handseturile au...

Cei de la CNET Korea au publicat o imagine care ne prezintă în premieră lookul lui Samsung Galaxy S Edge, sub formă de randare. Fotografia pare a veni din nou de la producătorii de accesorii, dacă ne uităm cu atenție la faptul că handseturile au huse aplicate.

Telefoanele din stânga imaginii ar fi modele Samsung Galaxy S6, iar cele din dreapta sunt Galaxy Edge, aka Galaxy S Edge, aka Galaxy S6 Edge. Ultimele două telefoane din dreapta imaginii au margini curbate, amintind de designul lui Galaxy Note Edge, dar de această dată cu ambele porțiuni laterale cu această curba. S-ar părea că ambele terminale adopta rame metalice, iar marginea lui Galaxy Edge aduce cu profilul prezent în invitația la evenimentul Samsung Unpacked de pe 1 martie.

Vă reamintesc că și LG a prezentat un prototip de telefon cu margini laterale curbate și care continua ecranul si pe laturi la CES 2015. Samsung Galaxy S Edge este răspunsul la acel model și denumirea sa a apărut deja în codul sursă al paginii operatorului Vodafone Olanda. Credeți că va avea succes acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×