Noi capturi de ecran din Windows 10 pentru telefoane (Preview) apar pe web

986 ori
<b>Noi capturi de ecran din Windows 10 pentru telefoane (Preview) apar pe web</b>La începutul acestei luni trebuia să sosească pentru insideri versiunea preview de Windows 10 pentru telefoane, dar nu am avut vești în această privință până acum. Ei bine, astăzi vedem 3 capturi de ecran din Windows 10 pentru handseturi, ele...

La începutul acestei luni trebuia să sosească pentru insideri versiunea preview de Windows 10 pentru telefoane, dar nu am avut vești în această privință până acum. Ei bine, astăzi vedem 3 capturi de ecran din Windows 10 pentru handseturi, ele fiind prezentate mai jos.

E vorba despre "Windows 10 Technical Preview for Phones", iar screenshoturile prezintă Action Center, care include o listă extinsă de toggle-uri, care ocupă acum 3 rânduri. Remarcăm și nouă zona de Setări, una ultra minimalista care nu mai oferă nici măcar simboluri, ci doar contururile lor. Măcar se observă o mai buna organizare a setărilor și cu puțin noroc vom primi și un mecanism de căutare aici.

De asemenea, noul OS pentru mobile va aduce tile-uri verticale mai mari și ar trebui să vedem și modificări de design în Office și poate și în aplicațiile multimedia, că Xbox Music și Video. Pe undeva prin aprilie, teoretic ar trebui să apară și noi flagshipuri Lumia cu acest OS la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×