Orange Tahiti, cea mai nouă tabletă de 7 inch de la Orange România; Preț de pornire - 49 de euro!

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.610 ori
<b>Orange Tahiti, cea mai nouă tabletă de 7 inch de la Orange România; Preț de pornire - 49 de euro!</b>Orange România a anunțat în această săptămână o nouă tableta sub branding propriu și anume Orange Tahiti, care se va vinde pornind de la prețul de 49 de euro cu abonament Colibri 35 pe 2 ani. Abonamentul Colibri oferă acces nelimitat la...

Orange România a anunțat în această săptămână o nouă tableta sub branding propriu și anume Orange Tahiti, care se va vinde pornind de la prețul de 49 de euro cu abonament Colibri 35 pe 2 ani.

Abonamentul Colibri oferă acces nelimitat la Internet, opțiuni gratuite precum Happy Night și Cost Control, plus download la viteze mari pentru primii 15 GB. Trecând la dotările acestui nou produs, avem de-a face cu un terminal care este produs mai mult ca sigur de Huawei, de vreme ce îmi amintește foarte mult de tableta MediaPad.

Dotările sale includ un display TFT touch de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, procesor dual core de 1.2 GHz, o cameră de 5 megapixeli, GPS și conectivitate Bluetooth, WiFi și 3G. Tableta rulează Android 3.2 Honeycomb și oferă o memorie internă de 8 GB, un slot pentru carduri microSD și o ieșire video HDMI. Orange Tahiti cântărește 390 de grame, fiind astfel un device foarte portabil, iar bateria să îi oferă până la 6 ore de navigare pe internet și redare video.

Găsiți tableta Huawei MediaPad la liber, la prețul de 1.765 lei prin evoMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×