O presupusă imagine cu HTC One M8 Mini Își face apariția, vine fără camera Duo

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.063 ori
<b>O presupusă imagine cu HTC One M8 Mini Își face apariția, vine fără camera Duo</b>După ce HTC One M8 Ace a împânzit webul cu scăpările sale, o altă versiune derivată a handsetului flagship HTC apare pe Internet. E vorba despre HTC One M8 Mini, evoluția logică a gamei, urmând aceeași direcție ca anul trecut. și iată și o...

După ce HTC One M8 Ace a împânzit webul cu scăpările sale, o altă versiune derivată a handsetului flagship HTC apare pe Internet. E vorba despre HTC One M8 Mini, evoluția logică a gamei, urmând aceeași direcție ca anul trecut. și iată și o presupusă imagine cu telefonul:

One M8 Mini a apărut pe Weibo, rețea de socializare din China. Observăm că terminalul are o carcasă protectoare aplicată și aduce destul de mult cu M8 că design, doar că nu vine cu o cameră Duo în spate. Conform zvonurilor, camera din spatele lui M8 Mini va fi una de 13 MP, fără tehnologie Ultrapixel, foarte posibil o cameră similară cu cea a lui HTC Desire 816.

Alte dotări ale noului Mini includ un display de 4.5 inch cu rezoluție 720p, un procesor quad core de 1.4 GHz (Snapdragon 400), 1 GB RAM și 16 GB memorie internă. Android 4.4 KitKat și HTC Sense 6.0 vor fi evident incluse în pachet. Ca și varianta să mai mare, HTC One M8 Mini va fi lansat pe multe piețe la nivel internațional, inclusiv în SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×