O privire aruncata interfatei Sony Ericsson UIQ

1.062 ori
<b>O privire aruncata interfatei Sony Ericsson UIQ</b>Terminalele Sony Ericsson nu sunt chiar cele mai prietenoase din lume, in special din pricina hardware-ului folosit, dar si a interfatei UIQ actuale. Se pare ca producatorul ia in calcul o serie de schimbari aduse interfatei, pentru a o face mai usor de...

Terminalele Sony Ericsson nu sunt chiar cele mai prietenoase din lume, in special din pricina hardware-ului folosit, dar si a interfatei UIQ actuale. Se pare ca producatorul ia in calcul o serie de schimbari aduse interfatei, pentru a o face mai usor de folosit.

Nu cunoastem inca momentul lansarii noii interfate, dar ceea ce stim este ca aceasta va include modificari facute pentru a tine pas cu interfatele oferite de competitorii lui Sony Ericsson. Imbunatatirile sunt evidente, daca este sa ne raportam la imaginea de mai sus, comparand-o cu interfata precedenta. Se observa totusi un trend de a copia celebra interfata a lui Apple iPhone, la care a aderat si Nokia mai nou... Se pare ca Sony Ericsson este gata se ne ofere si un surogat de Coverflow, aplicatia folosita pentru a vizualiza albumele 3D asociate melodiilor de pe iPhone.

De asemenea, modul de apelare si dispunerea optiunilor pe ecran amintesc din nou de oferta similara provenind de la Apple. Sa fie iPhone zeul interfatelor definindu-le pe acestea in anii si trendurile ce vin? Singura metoda de a opri clonarea feature-urilor terminalului cunoscut drept "telefonul anului 2007" este o noutate care sa zguduie lumea mobila... Aceasta va veni probabil de la Google, sau chiar de la Intel, in cazul in care compania isi ia in serios proiectul de telefonie mobila.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×