O privire asupra viitoarelor terminale T-Mobile: va fi o "vara HTC"

1.447 ori
<b>O privire asupra viitoarelor terminale T-Mobile: va fi o "vara HTC"</b>Un incredibil screenshot ajuns pe mana celor de la TMoNews ieri arata foarte clar ca ni se pregateste ceva, din partea HTC si T-Mobile. Dupa cum observati si in imaginea de mai jos, numeroase terminale ale producatorului taiwanez stau sa "explodeze" pe...

Un incredibil screenshot ajuns pe mana celor de la TMoNews ieri arata foarte clar ca ni se pregateste ceva, din partea HTC si T-Mobile. Dupa cum observati si in imaginea de mai jos, numeroase terminale ale producatorului taiwanez stau sa "explodeze" pe piata.

Unele modele sunt deja disponibile, in vreme ce altele sunt necunoscute pentru noi, desi le-am vazut probabil pe celebra lista cu terminale HTC care vor fi lansate in anul 2009, scapata cu cateva saptamani in urma pe web. Observati si prezenta bizara a lui HTC Dream pe lista si ne intrebam daca nu cumva handsetul "tine locul" unui viitor telefon Android sau daca este cu adevarat G1.

Sa speram ca screenshotul este autentic, deoarece unii farseori ar merge chiar atat de departe cu editarile foto, pentru a da sperante unor fani HTC. Ce parere aveti? Va fi viitorul unul al smartphone-urilor HTC Windows Mobile, sau vor trece taiwanezii definitiv de partea Google Android? Deja avem argumentele numite HTC Dream si Magic, ultimul schimbandu-si numele mai des decat Puff Daddy/P. Diddy/ Sean Puffy etc.

[Via: Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×