MID-ul BYD Mars incorporeaza un telefon si Windows XP

1.140 ori
<b>MID-ul BYD Mars incorporeaza un telefon si Windows XP</b>In cadrul evenimentului IDF Beijing, Intel a prezentat atat terminale bazate pe platforma Atom, cat si un MID misterios, fabricat de ramura BYD. Pe numele sau de cod Mars, terminalul este bazat pe un procesor Atom si vine in format clamshell. Printre...

In cadrul evenimentului IDF Beijing, Intel a prezentat atat terminale bazate pe platforma Atom, cat si un MID misterios, fabricat de ramura BYD. Pe numele sau de cod Mars, terminalul este bazat pe un procesor Atom si vine in format clamshell.

Printre specificatiile lui Mars se numara OS-ul Windows XP full, o tastatura QWERTY, iar in partea din spate a gadgetului veti descoperi o tastatura standard de telefon mobil si un display secundar. Observati ca avem de-a face cu un terminal masiv, care va parea destul de bizar daca il veti tine la ureche, cel putin in comparatie cu un RAZR.

Acest hibrid MID/telefon este rezonabil deocamdata, desi daca suntem in cautarea unui handset gros pe care sa il folosim drept telefon, exista intotdeauna consola PSP cu Skype instalat. Nu cunoastem inca data de lansare a acestui MID, dar pana ce vom afla mai multe detalii despre el, il putem urmari in actiune in clipul de mai sus.

[Via: Engadget.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×