Protecțiile de ecran ale lui Galaxy S10 sunt comparate cu cele ale lui Galaxy S9 (Video)

3.848 ori
<b>Protecțiile de ecran ale lui Galaxy S10 sunt comparate cu cele ale lui Galaxy S9 (Video) </b>După ce am văzut protecții ale lui Samsung Galaxy S10+ aplicate peste Galaxy Note 7, e momentul să vedem o comparație a protecțiilor lui Galaxy S10 cu cele ale lui Galaxy S9. Avem mai multe detalii mai jos.

După ce am văzut protecții ale lui Samsung Galaxy S10+ aplicate peste Galaxy Note 7, e momentul să vedem o comparație a protecțiilor lui Galaxy S10 cu cele ale lui Galaxy S9. Avem mai multe detalii mai jos.

Retailerul online MobileFun a primit protecțiile respective în exclusivitate, atât pentru Galaxy S10, cât și pentru Galaxy S10 Plus. Ca atare a apărut clipul de mai jos, care prezintă o comparație între protecțiile flagship-ului din 2018 și accesoriile pentru modelul din 2019.

Cel care a realizat clipul a remarcat că muchiile sunt foarte subțiri, iar muchia de sus de pe S9 este acum parte din ecran pe S10. În același timp S10 are muchiile curbate mai puțin pronunțate decât la Galaxy S9. Se vede clar în video faptul că muchiile sunt mult  mai subțiri, iar decupajele pentru senzori și earpiece nu mai apăr deloc. Că format general panoul pare să fie cam la fel că la S9.

Foarte posibil ca ele să fie acum direct sub panoul din sticlă. Nu văd nici vreun decupaj pentru camera selfie, cea cu format nou, dar asta nu e ceva inedit, pentru că au mai apărut protecții de gen. Grosimea protecțiilor pare la fel la prima vedere. În ultima vreme am mai văzut scăpări de gen, cu accentul pe Galaxy S10 Lite, care ar avea un ecran ceva mai plat și protecție la fel.

Toate aceste telefoane ar trebui să fie anunțate pe 24 februarie și să ajungă în magazine la început de martie. Versiunea Beyond X cu 5G putea sosi totuși mai târziu. Consensul e clar: mărime cam că predecesorii, dar ecran extins, cu muchii mai înguste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×