O serie de fișiere APK ale lui Galaxy Note 3 confirmă prezența unui scanner pentru amprente

1.098 ori
<b>O serie de fișiere APK ale lui Galaxy Note 3 confirmă prezența unui scanner pentru amprente</b>Se pare că nu doar HTC One Max va fi un phablet cu scanner de amprente în partea din spate, ci și Samsung Galaxy Note 3. Astăzi obișnuitul zvonac Evleaks a publicat o listă de APK-uri ale lui Note 3 care oferă indicii cu privire la prezența unui...

Se pare că nu doar HTC One Max va fi un phablet cu scanner de amprente în partea din spate, ci și Samsung Galaxy Note 3. Astăzi obișnuitul zvonac Evleaks a publicat o listă de APK-uri ale lui Note 3 care oferă indicii cu privire la prezența unui sistem de detectare a amprentelor.

Evleaks a postat o listă de 276 de APK-uri, care se afla pe partiția de sistem a device-ului și oferă funcțiile lui TouchWiz. Remarcăm prezența lui FingerprintService.apk, un fișier care confirmă scanarea pe bază de amprente. O serie de imagini cu ROM-ul de test Android 4.2.2 pentru Galaxy S3 oferea indicii legate de un astfel de sistem, iar acum el revine în actualitate.

2013 va fi un an interesant, de vreme ce companii mari precum HTC, Apple și Samsung au luat în calcul această tehnologie. Trebuie menționat că startul a fost dat luna trecută, atunci când sud-coreenii de la Pantech au lansat un smartphone cu scanner pentru amprente sub camera. Să vedem și cum îl va integra Note 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×