O serie de fotografii live cu Oppo Find 7 Își fac apariția pe web cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială

Autor:  | Publicat în:  Oppo 802 ori
<b>O serie de fotografii live cu Oppo Find 7 Își fac apariția pe web cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială</b>Deși viitorul flagship al companiei Oppo va fi lansat în doar câteva zile, mai precis pe data de 19 martie, iată că acesta își face apariția astăzi într-o serie de fotografii live ce ne prezintă pe lângă terminal, și ambalajul acestuia....

Deși viitorul flagship al companiei Oppo va fi lansat în doar câteva zile, mai precis pe data de 19 martie, iată că acesta își face apariția astăzi într-o serie de fotografii live ce ne prezintă pe lângă terminal, și ambalajul acestuia.

Oppo Find 7 va sosi în două variante care vor avea display-uri diferite. Astfel vom avea la dispoziție fie modelul cu display QHD, fie modelul cu ecran Full HD. De asemenea, ne așteptăm ca modelul cu ecran QHD să vină cu o baterie mai puternică ce este necesară în acest caz.

O serie de fotografii live cu Oppo Find 7 Își fac apariția pe web cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială

Pe lângă imaginile postate pe web, și-au făcut apariția totodată și o serie de specificații ale terminalului în cauză. Oppo Find 7 ar putea avea un procesor Qualcomm Snapdragon 801 și 3 GB de memorie RAM. Cu toate acestea, nu există nici o informație despre senzorul camerei foto, senzor despre care se zvonea că ar fi de 50 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×