O schiță ce prezintă un smartphone misterios cu design curbat apare pe un site din China

961 ori
<b>O schiță ce prezintă un smartphone misterios cu design curbat apare pe un site din China</b>Chiar în cursul acestei zile, o schiță ce prezintă un smartphone misterios cu design curbat și-a făcut apariția pe web, scoțând la iveală un concept destul de atractiv. Schița cu pricina vine din China, țară care s-ar putea autoproclama țara...

Chiar în cursul acestei zile, o schiță ce prezintă un smartphone misterios cu design curbat și-a făcut apariția pe web, scoțând la iveală un concept destul de atractiv. Schița cu pricina vine din China, țară care s-ar putea autoproclama țara smartphone-urilor, întrucât piața chineză este locul unde există zeci de producători de smartphone-uri la fiecare pas.

Din câte putem observa, telefonul din imaginea de mai sus adoptă un design ușor curbat în partea din spate, design ce pare similar cu cel al lui LG G Flex. De asemenea, se pot remarca și cele 2 difuzoare stereo situate în partea de jos.

O schiță ce prezintă un smartphone misterios cu design curbat apare pe un site din China

Se așteaptă ca acest device misterios să vină cu un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, în timp ce restul specificațiilor rămân încă necunoscute. Rămâne de văzut ce producător se ascunde în spatele acestuia și cum va arăta design-ul său final.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×