Primul telefon cu camera de 50 de megapixeli? O fotografie sugerează că Oppo Find 7 va fi acela!

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.561 ori
<b>Primul telefon cu camera de 50 de megapixeli? O fotografie sugerează că Oppo Find 7 va fi acela!</b>Oppo Find 7 a fost subiectul a numeroase teasere și scăpări și se pare că el va aduce mai multă inovație decât ecranul 2K pe care îl va avea la bord. Se pare acum că el va integra și o cameră de 50 de megapixeli. &nbsp; știm că acest phablet...

Oppo Find 7 a fost subiectul a numeroase teasere și scăpări și se pare că el va aduce mai multă inovație decât ecranul 2K pe care îl va avea la bord. Se pare acum că el va integra și o cameră de 50 de megapixeli.

știm că acest phablet de 5.5 inch, cu rezoluție a ecranului de 2560 x 1440 pixeli vine cu un procesor Snapdragon 801 și că va avea și o versiune mai ieftină, cu ecran Full HD de 5 inch. Ei bine, în acest weekend a fost uploadata pe web o fotografie cu rezoluție de 8160 x 6120 pixeli, iar datele EXIF arată clar că a fost realizată cu camera lui Oppo Find 7.

Mostra foto Oppo Find 7

Asta înseamnă că avem de-a face cu o cameră de 50 de megapixeli, ceea ce ar face din acest smartphone un monstru al specificațiilor high end. E posibil ca Oppo să adauge și o funcție de oversampling, că pe modelele Lumia Pureview. Vom afla mai multe pe 19 martie, atunci când acest smartphone debutează la Beijing.

EXIF fotografie realizata cu Oppo Find 7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×