O sursă din China confirmă faptul că iPhone 6s vine cu 2 GB RAM și cu un procesor quad-core Apple A9

1.695 ori
<b>O sursă din China confirmă faptul că iPhone 6s vine cu 2 GB RAM și cu un procesor quad-core Apple A9</b>&Icirc;n cadrul conferinței Apple din data de 9 septembrie, aflam că noul procesor A9 regăsit pe smartphone-urile iPhone 6s și 6s Plus oferă acum cu p&acirc;nă 1.8 ori mai multă performanță comparativ cu chip-ul regăsit pe versiunile de anul...

În cadrul conferinței Apple din data de 9 septembrie, aflam că noul procesor A9 regăsit pe smartphone-urile iPhone 6s și 6s Plus oferă acum cu până 1.8 ori mai multă performanță comparativ cu chip-ul regăsit pe versiunile de anul trecut. Totuși, ca de fiecare dată, Apple “uită” să menționeze și câtă memorie RAM aduc noile modele.

Ei bine, o sursă de origine chineză vine să ne lămurească cu privire la acest aspect, dar și să ofere detalii despre noul procesor. După cum presa tech a sugerat, iPhone 6s și 6s Plus vin într-adevăr cu 2 GB memorie RAM la pachet, acesta fiind un pas destul de important mai ales pentru versiunea de 4.7 inch.

O sursă din China confirmă faptul că iPhone 6s vine cu 2 GB RAM și cu un procesor quad-core Apple A9

Cât despre procesor, aflăm că Apple A9 este un modul de tip quad-core dezvoltat pe o arhitectură similară big.LITTLE prin care două nuclee funcționează la o frecvență mai mare de 1.7 GHz, în timp ce celelalte două vor fi tactate la 1.2 GHz. În ciuda acestor adăugări, iPhone 6s va sosi cu o baterie de doar 1715 mAh, unitate ce pare extrem de mică la prima vedere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×