Microsoft şi Cyanogen lucrează la integrarea lui Cortana în Cyanogen OS

1.331 ori
<b>Microsoft şi Cyanogen lucrează la integrarea lui Cortana în Cyanogen OS</b>De c&acirc;nd a fost capabilă să prezică 13 meciuri la r&acirc;nd la Cupa Mondială de anul trecut Cortana e &icirc;n plină ascensiune şi se pare că nici Siri şi nici Google Now nu o pot opri. După o expansiune anunţată deja pentru iOS, Cortana...

De când a fost capabilă să prezică 13 meciuri la rând la Cupa Mondială de anul trecut Cortana e în plină ascensiune şi se pare că nici Siri şi nici Google Now nu o pot opri. După o expansiune anunţată deja pentru iOS, Cortana e în dezvoltare acum şi pentru Cyanogen OS.

Probabil ştiţi deja că avem Cortana în faza beta şi pe Android şi evident şi pe Windows 10. Ei bine, CEO-ul Cyanogen, Kirt McMaster a anunţat recent că Microsoft şi compania sa lucrează la integrarea lui Cortana pe viitoarea versiune de Cyanogen OS. Spre deosebire de varianta pentru Android, unde Cortana e instalată ca o aplicaţie, asistentul virtual va fi profund integrat în experienţa Cyanogen OS.

Limbajul natural şi inteligența asistentului virtual sunt considerate vitale de către acelaşi Kirt McMaster, dar ele nu sunt folosite la potenţial maxim într-o aplicaţie. E nevoie ca aceste funcţii să integrate în framework-ul sistemului de operare, pentru a beneficia de capacitatea maximă a lui Cortana. Şeful Cyanogen nu a ezitat să compare soluţia Microsoft cu Siri sau Google Now, subliniindu-i superioritatea.

Printre avantaje se numără şi suportul pentru Spotify din Cortana spre exemplu. Acesta e doar un pas în parteneriatul dintre Cyanogen şi Microsoft, Cyanogen OS urmând să integreze şi servicii Bing, Skype, OneDrive şi Office.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×