eMAG va deschide primul Apple Shop din România pe data de 18 septembrie!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.653 ori
<b>eMAG va deschide primul Apple Shop din România pe data de 18 septembrie!</b>Preț de c&acirc;teva zile, cei de la eMAG ne-au prezentat diferite teasere care mai de care mai sugestive, cu privire la un anunț pregătit pentru data de 18 septembrie. Cum mulți dintre voi sugerau faptul că eMAG face referire la debutul noului...

Preț de câteva zile, cei de la eMAG ne-au prezentat diferite teasere care mai de care mai sugestive, cu privire la un anunț pregătit pentru data de 18 septembrie. Cum mulți dintre voi sugerau faptul că eMAG face referire la debutul noului iPhone 6s pe piața locală, ei bine, se pare că ați avut dreptate într-un fel sau altul.

Anunțul este unul și mai mare de atât, mai precis acela că eMAG va deschide primul Apple Shop din România, acesta urmând a fi regăsit începând din 18 septembrie în cadrul showroom-ului din București situat pe Șoseaua Virtuții, nr. 148, sector 6.

În avanpremiera acestei deschideri, suntem invitați la un eveniment dedicat presei de unde ne vom întoarce cu detalii și fotografii cu magazinul oficial Apple Shop la care s-a lucrat în tot acest timp. Posibil ca eMAG să ofere reduceri pentru acei clienți ce vor călca pragul magazinului Apple vinerea viitoare, informație pe care o vom afla la fața locului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×