O sursă din fabricile Foxconn a publicat imagini cu dimensiunile exacte ale lui iPhone 6

1.334 ori
<b>O sursă din fabricile Foxconn a publicat imagini cu dimensiunile exacte ale lui iPhone 6</b>Se pare că unele leakuri nu sunt provocate de niște băieți din fața computerului cu Twitter le indemană, ci chiar de un soi de agenți secreți. Dacă ne luăm după sursa acestei scăpări, ei bine cineva s-ar fi infiltrat într-o fabrică Foxconn...

Se pare că unele leakuri nu sunt provocate de niște băieți din fața computerului cu Twitter le indemană, ci chiar de un soi de agenți secreți. Dacă ne luăm după sursa acestei scăpări, ei bine cineva s-ar fi infiltrat într-o fabrică Foxconn și ar fi făcut fotografii unor ecrane care afișau dimensiunile următoarelor modele iPhone. Ce a ieșit vedeți mai jos, cu mențiunea că una dintre imagini a fost dezvăluită deja acum două zile.

în primul rând aflăm că noile modele iPhone 6 sunt foarte subțiri și trebuie menționat că schițele din imagini sunt doar prototipuri, dar chiar și așa sună foarte bine. Noul iPhone va sosi pe 9 septembrie din câte știm și dacă imaginile sunt reale nu mai e timp de schimbări de ultimă oră. în prima imagine vedem modelul N51, adică iPhone 5s, care măsoară 123.8 x 58.6 x 7.6 mm și cântărește 112 grame.

O sursă din fabricile Foxconn a publicat imagini cu dimensiunile exacte ale lui iPhone 6

După N51 vine N61, adică iPhone 6 de 4.7 inch, care măsoară 6.9 mm în grosime, 138.14 mm în lungime și 66.97 mm în lățime. El este mai înalt, puțin mai lat și cu siguranță mai subțire, în vreme ce greutatea rămâne un mister. în cele din urmă, N56 este iPhone 6 de 5.5 inch, sub formă de 2 prototipuri: unul cu grosime de 7 mm, lungime de 158 mm și lățime de 77.12 mm și unul cu grosime de 7.1 mm, lățime de 77.79 mm și lungime de 158.07 mm.

O sursă din fabricile Foxconn a publicat imagini cu dimensiunile exacte ale lui iPhone 6

De asemenea primul prototip de phablet cântărește 168.5 grame, iar al doilea 184.6 grame. E interesant că se păstrează același design pentru noile modele ca și cel văzut la diferite machete, cu tot cu camera care e protuberanta. Camera va adăugă în jur de 0.77 mm la grosimea handsetului, atât pentru N61, cât și pentru primul prototip de N56. Credeți că Apple va fi criticată pentru acest design?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×