O tabletă BlackBerry PlayBook gratuită pentru dezvoltatorii de aplicații; aplică acum!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.402 ori
<b>O tabletă BlackBerry PlayBook gratuită pentru dezvoltatorii de aplicații; aplică acum!</b>Producătorul terminalelor BlackBerry, RIM tocmai a anunțat o ofertă imbatabilă care va atrage numeroși dezvoltatori: o tabletă BlackBerry gratuită pentru cei ale căror aplicații sunt acceptate în BlackBerry App World. Departe de a fi un Apple...

Producătorul terminalelor BlackBerry, RIM tocmai a anunțat o ofertă imbatabilă care va atrage numeroși dezvoltatori: o tabletă BlackBerry gratuită pentru cei ale căror aplicații sunt acceptate în BlackBerry App World. Departe de a fi un Apple App Store sau Android Market, magazinul se va popula destul de rapid, cu astfel de metode promoționale.

Dezvoltatorii pot înscrie mai multe aplicații în competiție, dar vor câștiga doar o singură tabletă BlackBerry PlayBook. Oferta a debutat în data de 7 decembrie 2010 și se încheie pe 1 februarie 2011. Participanți pot fi doar cei care au înregistrat o aplicație acceptată în BlackBerry App World. Softurile vor fi evaluate, iar premiul va fi reprezentat de un PlayBook de 16GB cu toate accesoriile adiacente.

Mai multe reguli și condiții ale competiției găsiți aici, dar trebuie să rețineți că scopul aplicațiilor înscrise este să ofere o utilitate posesorului de PlayBook, fiind excluse din start shortcut-urile, web launcherele, browserele și aplicațiile care oferă o funcție singulară și simplă (produc un sunet sau afișează o imagine).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×