Odin este un mini proiector Android care ține loc de PC și televizor (Video)

3.649 ori
<b>Odin este un mini proiector Android care ține loc de PC și televizor (Video)</b>Odin este un proiector de dimensiuni reduse, cântărind dar 1 kg și măsurând 4.5 cm în grosime. Acest device are rolul de a înlocui televizorul, computerul și chiar și cablul TV. Despre dotările acestui device cu Android aflați detalii mai jos....

Odin este un proiector de dimensiuni reduse, cântărind dar 1 kg și măsurând 4.5 cm în grosime. Acest device are rolul de a înlocui televizorul, computerul și chiar și cablul TV. Despre dotările acestui device cu Android aflați detalii mai jos.

în primul rând, Odin vine de la Dos Owls și e practic un mini computer cu Android, acces la Google Play Store și portabilitate crescută. Acest produs nu e încă disponibil spre cumpărare, dar e subiectul unei campanii Kickstarter. Prețul sau va fi de 495 dolari, iar gadgetul integrează un procesor quad core Cortex A9, 2 GB RAM, 8, 16 sau 64 GB spațiu de stocare, WiFi și Bluetooth.
​

Odin este un mini proiector Android care ține loc de PC și televizor (Video)

El va oferi și Android 4.4 KitKat ca OS, iar dotările sale includ HDMI și conexiuni USB, plus o baterie înlăturabila și reîncărcabila de 2500 mAh. Ea oferă 45 de minute de funcționare în modul Entertainment sau 6 ore în modul speaker. Odin vine la pachet cu difuzoare Bluetooth de 4 Watt și un suport special. Rezoluția sa este de 854 x 480 pixeli, iar campania Kickstarter pornește pe 28 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×