Oferta de sărbători Orange Love vine cu reduceri de până la 300 euro, televizoare și console PS4 în rate

1.389 ori
<b>Oferta de sărbători Orange Love vine cu reduceri de până la 300 euro, televizoare și console PS4 în rate</b>Încetul cu încetul ne apropiem de luna decembrie, o lună a sărbătorilor care ne aduce desigur și oferte speciale din partea retailerilor și a operatorilor. Cei de la Orange România au anunțat deja campania promoțională de iarnă Orange Love

Astăzi operatorul Orange România a anunțat noua ofertă prin care abonații și clienții PrePay ce optează pentru pachetele Orange Love vor fi recompensați cu discounturi de până la 300 euro pentru anii petrecuți în rețea. De asemenea pe lista de beneficii se află și reducerile de până la 25% la abonamentele de voce mobile și o multitudine de dispozitive ideale pentru cadourile de sărbători.

Orange

Cei care aleg unul dintre pachetele Orange Love din ofertă cu internet prin fibră, televiziune prin cablu și servicii mobile sunt răsplătiți cu discount-uri de până la 15 euro pentru fiecare an de vechime în rețea și pot cumula reduceri de până la 300 euro pentru o gamă largă de dispozitive. 

Orange

Există televizoare cu prețuri speciale precum este cazul modelului JVC ce vine în variante de 81 și 109 cm și care poate fi achiziționat pentru doar 0 euro în cazul în care reducerile cumulate ajung la 300 euro. Și consola PlayStation 4 Slim 500 GB ce vine la pachet cu controller, abonament PS Plus 90 zile și jocurile God of War, Horizon Zero Dawn și GT Sport poate fi achiziționa la un preț promo de 29 euro cu bonsul maxim acordat pentru timpul petrecut în rețea.

De asemenea, aflați că în cazul clienților noi în rețea care optează pentru pachetele Orange Love se oferă în plus reduceri de până la 25% la abonamentele de voce mobilă Orange Me Start + 6 luni gratuite pentru serviciile fixe. Clienții prepay pot beneficia de discounturi acordate pentru întreaga perioadă petrecută în rețea dacă aleg să devină abonați Orange.

Noua ofertă Orange Love poate fi accesată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×