OnePlus 6T dezamăgeşte la captura foto nocturnă; Google Pixel 3 XL şi Huawei Mate 20 Pro îl întrec clar la acest capitol (Video)

1.717 ori
<b>OnePlus 6T dezamăgeşte la captura foto nocturnă; Google Pixel 3 XL şi Huawei Mate 20 Pro îl întrec clar la acest capitol (Video)</b>Acum că OnePlus 6T este disponibil comercial încep să apară și primele teste. Astăzi vedem un test de captură foto nocturnă unde flagship-ul chinez îi are ca rivali pe Huawei Mate 20 Pro și pe Google Pixel 3 XL, ambele fiind terminale

Am mai văzut până acum teste de cameră şi comparaţii între cele mai dorite telefoane ale momentului, dar nici unul axat strict pe captura nocturnă. Telefoanele care se respectă au şi moduri speciale nocturne, precum Night Sight pe Google Pixel 3 XL, Nightscape pe OnePlus 6T şi Night Mode pe Huawei Mate 20 Pro. Le vedem la treabă mai jos.

Test foto OnePlus 6T

La testul de filmare cu camera selfie, mi se pare că OnePlus 6T prinde cel mai bine tenul YouTuberului, în vreme ce Pixel 3 XL e foarte slab, pierde focalizarea şi e foarte intunecat. Nici Mate 20 Pro nu stă mai bine. Şi la prima filmare cu camera principală lucrurile arată bine pe OnePlus 6T, care filmează în 4K la 60 FPS şi prinde o luminozitate rezonabilă. Mate 20 Pro mi se pare albicios, iar Pixel 3 XL alungeşte halourile luminilor stradale.

La zoom se vede totuşi că OnePlus 6T e mai slab decât rivalii, în zonele mai luminoase. Pixel 3 XL şi Mate 20 Pro sunt aproape la fel de bune la acest capitol. La stabilizare aş spune că toate se descurcă OK, cu un mic plus pentru Mate 20 Pro.

Test foto OnePlus 6T

Modurile de captură nocturnă foto sunt apoi puse la treabă şi mi se pare că OnePlus 6T exagerează cu iluminarea şi greşeşte serios la acuratețea culorilor. Avem o statuie galbenă, în loc de gri metalic şi o captură supraexpusă la interior.

Test foto OnePlus 6T

Lumina unor zgârie nori este "expandată" excesiv. La acel cadru cu podul deasupra unui râu, Google Pixel 3 XL obţine cea mai realistă fotografie, iar Mate 20 Pro face apa prea albicioasă. OnePlus 6T suprasaturează excesiv. OnePlus 6T mai are şi o altă problemă cu subiecţii în mişcare, care sunt prinşi blurati, aşa cum se vede mai jos.

Test foto OnePlus 6T

La captura în detaliu cropuită 15X, Pixel 3 XL câştigă clar bătălia, urmat de OnePlus 6T şi Mate 20 Pro, la care cifra III roman se vede ca un tot unitar şi nu separat pentru fiecare „I”. Pixel 3 XL are şocant de puţin zgomot la crop 15X. 

Test foto OnePlus 6T

Marele câştig la Huawei este obiectivul ultra wide faţă de rivali, dar sacrificând din calitatea foto. Vă recomand să priviţi întregul clip şi cred că la final o să fiţi la fel de dezamăgiţi ca şi mine de OnePlus 6T.

Test foto OnePlus 6T

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×