Nokia 9 Pureview este cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Olympic"; Rulează Android Pie din fabrică

1.620 ori
<b>Nokia 9 Pureview este cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Olympic"; Rulează Android Pie din fabrică</b>După o perioadă în care zvonurile despre Nokia 9 Pureview nu au mai apărut, iată că astăzi avem parte de câteva detalii proaspete. Aflăm faptul că telefonul este cunoscut la nivel intern sub numele de cod Olympic și că acesta rulează

Leak-urile asociate lui Nokia 9 Pureview au cam lipsit din ultima vreme, dar astăzi avem parte de informații proaspete despre primul smartphone de pe piață cu o cameră penta-lens. Prin intermediul unui fișier meta-data descoperit în pe serverele filialei FIH Mobile (Foxconn), cea care se ocupă de producția terminalelor Nokia, aflăm că la nivel intern noul smartphone Nokia 9 Pureview este cunoscut sub numele de cod "Olympic".

Nokia 9

De asemenea mai aflăm pe această cale că smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 9.0 Pie cu patch-urile de securitate ce datează din 1 noiembrie 2018. Această mențiune nu înseamnă că terminalul va fi lansat în această lună din păcate, debutul fiind așteptat undeva în perioada CES - MWC 2019.

Pe lângă cele 5 camere foto din spate, acest terminal este așteptat să ne aducă un pachet hardware high-end, fiind chiar vehiculat la un moment dat faptul că motivul amânării debutului stă în spatele dorinței HMD Global de a aștepta lansarea procesorului Snapdragon 8150, succesorul lui SD845. La ultima verificare, două încărcătoare wireless marca Nokia erau certificate, semn că noul smartphone va suporta și acest tip de încărcare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×