Cumpără o mașină de spălat sau un televizor Samsung și poți primi până la 1000 lei înapoi! Ofertă valabilă până pe 9 decembrie!

912 ori
<b>Cumpără o mașină de spălat sau un televizor Samsung și poți primi până la 1000 lei înapoi! Ofertă valabilă până pe 9 decembrie!</b>Iată că luna decembrie vine și cu o campanie specială din partea Samsung România, firmă ce ne oferă o promoție de tip cash-back pentru achiziția de electrocasnice. Aflați din rândurile de mai jos ghidul prin care puteți primi până la 1000 lei

După ce luna trecută Samsung România venea cu o promoție specială prin care cumpărătorii de Galaxy S9, S9+ și Note 9 puteau primi 450 lei înapoi din suma cheltuită pe device (articol aici), iată că acum la început de decembrie avem parte de o promoție similară organizată de această dată în zona de electrocasnice.

Are loc în perioada 3 - 9 decembrie și aflați din rândurile de mai jos ghidul prin care puteți participa la această campanie. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să achiziționați un televizor sau o mașină de spălat Samsung dintre produsele eligibile la parteneri până pe data de 9 decembrie. Ulterior, vei accesa pagina campaniei și te vei loga cu contul tău sau crea un cont Samsung nou.

Samsung

Pasul 3 constă în înregistrarea propriu-zisă, completând formularul prin care poți primi înapoi până la 1000 lei. Ulterior vine momentul validării ce durează până la 45 zile după care vei primi banii înapoi în situația în care te numeri printre cei 110 câștigători. 

Samsung

Aflați că 80 cash back-uri vor fi alocate achizițiilor de televizoare participante în campanie, respectiv 30 de cash back-uri acordate produselor electrocasnice participante în campanie. Mai sus aveți numele produselor participante și totodată valoarea în bani pe care o puteți primi înapoi dacă vă înscrieți în timp prin formularul de concurs.

Mai aveți doar 3 zile la dispoziție pentru a putea participa la această campanie și aflați că regulamentul poate fi găsit aici. Mai jos aveți lista partenerilor Samsung de unde puteți cumpăra produsele eligibile:

  • Altex
  • MediaGalaxy
  • eMAG
  • Flanco
  • SamsungPlaza
  • Samsung Club
  • Carrefour
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×