Oferte speciale la Cafago.com pentru un ceas spion şi MP4/MP3 player; Iată cupoanele de reduceri

1.735 ori
<b>Oferte speciale la Cafago.com pentru un ceas spion şi MP4/MP3 player; Iată cupoanele de reduceri</b>În weekendul de Paşte am găsit câteva oferte bune pentru cumpărături de ultim moment. E vorba despre un ceas cu camera spion integrată, dar şi un MP4 şi MP3 player, ambele la preţuri foarte bune la Cafago.com. Mai mult decât atât avem pentru voi şi..

În weekendul de Paşte am găsit câteva oferte bune pentru cumpărături de ultim moment. E vorba despre un ceas cu cameră spion integrată, dar şi un MP4 şi MP3 player, ambele la preţuri foarte bune la Cafago.com. Mai mult decât atât avem pentru voi şi coduri cupon, care scad preţurile şi mai mult.

Spy Watch

Cine se simte James Bond sau vrea pur şi simplu să filmeze acel prieten care spune bancuri mult prea bune la beţie, are la dispoziţie un ceas destul de arătos cu o cameră ascunsă integrată. Are 8 GB memorie internă, captura video şi audio, ba chiar şi captura cu Night Vision. Este un ceas rezistent la apă şi de obicei costă 24.18 euro, dar aplicând codul cupon "L1403S" veţi trage preţul în jos până la 18.32 euro.

Ceasul poate face şi fotografii la rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli, apropo, iar bateria îi asigură 1.5 ore de înregistrare video continuă.

MP3 Player

Mai este în ofertă şi un MP3 şi MP4 player care arată ca Apple iPod-ul în vremurile sale bune. Tot la Cafago îl găsiţi la suma de 10.5 euro de obicei, dar aplicând codul cupon "L4247V" scădeţi preţul la 7.91 euro. Acest player este portabil şi compact, suportă carduri microSD, are un ecran LCD de 1.8 inch şi oferă chiar şi radio FM. Durata de playback este de 2.5 ore, iar greutatea este incredibilă, doar 35 de grame.

Produsul se poate cumpăra pe multiple culori şi are un design rotunjit sexy.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×