Spotify ar putea prezenta o boxă inteligentă la New York pe 24 aprilie

849 ori
<b>Spotify ar putea prezenta o boxă inteligentă la New York pe 24 aprilie</b>Se pare că nu doar Facebook lucrează la o boxă inteligenta în 2018, ci şi Spotify. Cel puţin aşa afirmă zvonurile, mai ales acum că gigantul streaming-ului muzical a trimis invitaţii pentru un eveniment organizat la New York pe 24 aprilie.

Se pare că nu doar Facebook lucrează la o boxă inteligenta în 2018, ci şi Spotify. Cel puţin aşa afirmă zvonurile, mai ales acum că gigantul streaming-ului muzical a trimis invitaţii pentru un eveniment organizat la New York pe 24 aprilie. Avem teorii mai jos.

Se discută şi despre teoria unui player multimedia pentru automobil

Spotify s-a axat pe software în ultimii ani şi a crescut enorm, având 160 de milioane de utilizatori activi lunar pentru serviciul său. Ca atare îşi permite să experimenteze şi în alte zone, precum cea hardware. Compania suedeza nu a dezvăluit detalii despre ce produs va prezenta pe 24 aprilie, dar teoriile despre o boxă inteligentă sunt solide. Asta mai ales că firma a postat şi oferte de joburi cu privire la un proiect hardware.

Se discută şi despre teoria unui player multimedia pentru automobil, iar utilizatori Reddit afirmă că au primit oferte pentru device, la preţuri între 12.99 şi 14.99 dolari pe lună. Ofertele apăreau în aplicaţie şi menţionau şi un bundle cu conexiune date 4G pentru muzică. Spotify a fost surprinsă testând o interfaţă vocală, care va face mai uşoară interacţiunea cu playerul la volan. Cât despre acea boxă inteligentă, ea ar urma să coste jur de 155 de dolari şi să se dueleze cu Google Home şi Amazon Echo.

Având în vedere preţul speculat mă aştept la un device ceva mai aproape de Google Home decât de Amazon Echo Show, deci fără ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×