Reducere de câţiva euro pentru un player MP3/MP4 digital cu funcţie OTG; Iată oferta de la Cafago

748 ori
<b>Reducere de câţiva euro pentru un player MP3/MP4 digital cu funcţie OTG; Iată oferta de la Cafago</b>Ştiu, ştiu telefonul e cel mai bun player MP3 şi MP4, dar ce te faci când trebuie să păstrezi puţină baterie rămasă pentru a găsi taxi când coborî din avion? Vei folosi probabil pe durata unui zbor un MP3/MP4 player precum cel de mai jos, modelul..

Ştiu, ştiu telefonul e cel mai bun player MP3 şi MP4, dar ce te faci când trebuie să păstrezi puţină baterie rămasă pentru a găsi taxi când coborî din avion? Vei folosi probabil pe durata unui zbor un MP3/MP4 player precum cel de mai jos, modelul RUIZU D08. Acesta nu e doar atractiv, ci şi subiect de discount, dacă aplicaţi codul cupon de mai jos.

Cafago.com îl vinde la suma de 23.99 euro, dar dacă aplicaţi codul cupon "L4891V", preţul devine brusc 21.99 euro. Pentru acest preţ veţi primi un device cu ecran de 2.4 inch, cu suport pentru playback de muzică lossless, radio FM, e-book reading şi slot microSD. Are şi funcţie de MP4 player, afişând video pe ecranul de 2.4 inch. Se poate conecta via USB OTG la telefoanele Android, pentru a transfera toate fişierele de care aveţi nevoie.

RUIZU D08

Pune la bătaie şi 8 GB stocare internă şi suport pentru muzică lossless HiFi. Poate fi folosit pentru a viziona galerii de fotografii, afişează versurile melodiilor, are calculator şi cronometru, dar şi calendar. Vine cu o pereche de căşti la pachet şi suporta carduri de pana la 64 GB.

Reducere de câţiva euro pentru un player MP3/MP4 digital cu funcţie OTG; Iată oferta de la Cafago

Cântăreşte doar 106 grame şi suporta o sumedenie de formaturi audio şi video, de la OGG şi FLAC la AVI, 3GP şi MKV. Găsiţi produsul aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×