Facebook și Amazon ar putea cumpăra platforma BlackBerry

836 ori
<b>Facebook și Amazon ar putea cumpăra platforma BlackBerry</b>S-a vehiculat că Samsung ar dori să cumpere Nokia, iar la un moment dat experții afirmau că Samsung de fapt ar dori să cumpere RIM, iar acum aflăm din nou vești despre o posibilă achiziție, de această dată una care nu implică producători mari...

S-a vehiculat că Samsung ar dori să cumpere Nokia, iar la un moment dat experții afirmau că Samsung de fapt ar dori să cumpere RIM, iar acum aflăm din nou vești despre o posibilă achiziție, de această dată una care nu implică producători mari de telefoane. Se pare că Amazon și Facebook și-ar fi manifestat interesul pentru achiziția platformei BlackBerry.

Research in Motion ar lua în calcul despărțirea companiei în segmente diferite, zona de dezvoltare software trecând în posesia Amazon sau FB. Sursa informațiilor este Sunday Times, iar publicația afrma că RIM a angajat deja specialiști care să îi sugereze strategia ideală pentru această mutare. și licențierea tehnologiei BB OS 10 este o idee viabilă, asta dacă dorește cineva această platformă. Avantajul său este, printre altele, faptul că suportă și rularea aplicațiilor Android, ca și ultima variantă de QNX OS.

Facebook lucrează de ceva vreme la propriul telefon mobil, iar aportul platformei BlackBerry ar fi binevenit. Din păcate prevăd că Facebook ar transforma BB OS într-un mediu mai puțin business și mai mult axat pe comunicare, iar BlackBerry Messenger ar dispărea din ecuație. în schimb, Amazon ar transforma platforma într-o cale de acces către serviciile sale, iar spiritul Blackberry business ar fi mort din nou. Ce va alege RIM?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×