Oficial Samsung confirmă lansarea ceasului Galaxy Gear odată cu Note 3 pe 4 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.320 ori
<b>Oficial Samsung confirmă lansarea ceasului Galaxy Gear odată cu Note 3 pe 4 septembrie</b>După o serie îndelungată de speculații, avem în sfârșit primele informații oficiale legate de smartwatch-ul Samsung, cunoscut și drept Galaxy Gear. Lee Young-hee, vicepreședinte executiv pe zona mobile de la Samsung a confirmat lansarea...

După o serie îndelungată de speculații, avem în sfârșit primele informații oficiale legate de smartwatch-ul Samsung, cunoscut și drept Galaxy Gear. Lee Young-hee, vicepreședinte executiv pe zona mobile de la Samsung a confirmat lansarea produsului împreună cu Galaxy Note 3 pe 4 septembrie.

Vă reamintesc că Samsung are un eveniment Unpacked pe data 4 septembrie, la care va participa redactorul Mobilissimo Emil Dragota, cu impresii la cald de la fața locului. Interviul acordat de oficialul Samsung menționat mai sus a fost realizat de către publicația coreeană Korea Times, deci e cât se poate de real. Aflăm și că Galaxy Gear nu va folosi un display flexibil, așa cum se zovnea.

Lee Young-hee se referă la produs că la un "device concept ce poate fi purtat" și confirmă și numele Galaxy Gear. Acest device va avea rolul de a "îmbogăți experiența smartphone actuală și de a forma un nou trend în comunicațiile mobile smart". Reprezentantul Samsung a ținut să precizeze că firma sud-coreeana are în proiect și alte gadgeturil ce pot fi purtate de utilizatori și dotate cu ecrane flexibile. Așteptăm cu nerăbdare IFA 2013!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×