Oficial Samsung confirmă lansarea ceasului Galaxy Gear odată cu Note 3 pe 4 septembrie

1.362 ori
<b>Oficial Samsung confirmă lansarea ceasului Galaxy Gear odată cu Note 3 pe 4 septembrie</b>După o serie îndelungată de speculații, avem în sfârșit primele informații oficiale legate de smartwatch-ul Samsung, cunoscut și drept Galaxy Gear. Lee Young-hee, vicepreședinte executiv pe zona mobile de la Samsung a confirmat lansarea...

După o serie îndelungată de speculații, avem în sfârșit primele informații oficiale legate de smartwatch-ul Samsung, cunoscut și drept Galaxy Gear. Lee Young-hee, vicepreședinte executiv pe zona mobile de la Samsung a confirmat lansarea produsului împreună cu Galaxy Note 3 pe 4 septembrie.

Vă reamintesc că Samsung are un eveniment Unpacked pe data 4 septembrie, la care va participa redactorul Mobilissimo Emil Dragota, cu impresii la cald de la fața locului. Interviul acordat de oficialul Samsung menționat mai sus a fost realizat de către publicația coreeană Korea Times, deci e cât se poate de real. Aflăm și că Galaxy Gear nu va folosi un display flexibil, așa cum se zovnea.

Lee Young-hee se referă la produs că la un "device concept ce poate fi purtat" și confirmă și numele Galaxy Gear. Acest device va avea rolul de a "îmbogăți experiența smartphone actuală și de a forma un nou trend în comunicațiile mobile smart". Reprezentantul Samsung a ținut să precizeze că firma sud-coreeana are în proiect și alte gadgeturil ce pot fi purtate de utilizatori și dotate cu ecrane flexibile. Așteptăm cu nerăbdare IFA 2013!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×