Phabletul HTC One Max s-ar putea lansa cu Android 4.3 și HTC Sense 5.5

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.056 ori
<b>Phabletul HTC One Max s-ar putea lansa cu Android 4.3 și HTC Sense 5.5</b>HTC One Max este mult așteptatul phablet al companiei taiwaneze, care ar putea debuta la IFA 2013, în încercarea de a distrage atenția publicului de la Galaxy Note 3 cu un produs rival pe măsură. Astăzi aflăm noi detalii despre acest terminal cu...

HTC One Max este mult așteptatul phablet al companiei taiwaneze, care ar putea debuta la IFA 2013, în încercarea de a distrage atenția publicului de la Galaxy Note 3 cu un produs rival pe măsură. Astăzi aflăm noi detalii despre acest terminal cu ecran mare.

Cu câteva zle în urma descopeream o imagine cu acest HTC One mai mare, în care încorpora în partea din spate ceea ce părea a fi un scanner pentru amprente. Acum aflăm că acest device va avea Android 4.3 preinstalat și că va rula HTC Sense 5.5. în rest, probabil că știți deja ce ne așteaptă: display de 5.9 inch cu rezoluție Full HD, procesor Snapdragon 800 și probabil aceeași cameră de 4 ultrapixel de pe HTC One.

Evident vom avea parte și de tehnologiile HTC, de la BoomSound la Zoe și de la BlinkFeed la Beats Audio, cât va mai fi disponibilă aceasta din urmă. încă nu e clar dacă vom avea parte și de stylus sau nu, mai ales că ultimele fotografii cu HTC One Max îi mascau o parte din spate, unde ar putea fi acest accesoriu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×