Oficiale si postate pe web: HTC Desire Z si Desire HD au acum pagini proprii

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.470 ori

Lansate ieri intr-o conferinta de presa care a coincis cu Nokia World 2010, smartphone-urile HTC Desire Z si Desire HD au acum propriile pagini web oficiale pe HTC.com. Detalii despre HTC Desire Z aflati de aici, iar Desire HD vi se dezvaluie in imagini...

Lansate ieri intr-o conferinta de presa care a coincis cu Nokia World 2010, smartphone-urile HTC Desire Z si Desire HD au acum propriile pagini web oficiale pe HTC.com. Detalii despre HTC Desire Z aflati de aici, iar Desire HD vi se dezvaluie in imagini jucause aici.

HTC Desire HD

In cazul in care nu stiati, HTC Desire HD poate fi considerata o varianta internationala a popularului HTC EVO 4G, disponibil in SUA de ceva vreme, dar nu garantam ca specificatiile sale sunt 100% identice. Ecranul sau de 4.3 inchi, procesorul de 1GHz si memoria RAM de peste 512MB il fac cu siguranta un rival de temut pentru Samsung Galaxy S, asta daca handsetul nu va avea un urmas in curand.

HTC Desire Z

In privinta lui Desire Z, tastatura glisanta este un mare bonus, in tandem cu display-ul de 3.7 inchi, cu siguranta un upgrade fata de vremurile cand credeam ca HTC Touch Pro2 este cel mai bun terminal din lume. Aceste modele sunt bazate pe o noua experienta HTC Sense, axata pe o solutie cloud ce va va permite sa localizati telefoanele daca le pierdeti, sa faceti backup, sau sa le stergeti memoria de la distanta.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×