HTCSense.com se va ocupa de backup si stergerea de la distanta/localizarea terminalelor HTC

1.635 ori
<b>HTCSense.com se va ocupa de backup si stergerea de la distanta/localizarea terminalelor HTC</b>Pe langa cele 2 noi smartphone-uri anuntate astazi, HTC a mai lansat si noua versiune a experientei Sense. Este vorba despre HTCSense.com, care va avea rolul de a face backup si a sterge de la distanta memoria unui terminal pierdut sau furat. De asemenea,...

Pe langa cele 2 noi smartphone-uri anuntate astazi, HTC a mai lansat si noua versiune a experientei Sense. Este vorba despre HTCSense.com, care va avea rolul de a face backup si a sterge de la distanta memoria unui terminal pierdut sau furat. De asemenea, acelasi serviciu va ajuta la localizarea handsetului.

Puteti arunca o privire asupra galeriei de mai jos, pentru o viziune de ansamblu e noii experiente Sense. Aflati ca in centrul HTCSense.com se afla o serie de servicii administrate printr-un panou comun, cu rolul de securitate si control al telefoanelor HTC. O noua functie de localizare face terminalul sa sune cu un volum mai ridicat, chiar daca este setat in modul "silentios".

In plus, odata activata aceasta functie, telefonul in cauza va fi localizat pe o harta online. Daca el a fost pierdut sau furat, posesorul il va putea bloca de la distanta, stergandu-i memoria, in vreme ce procesul de backup se va realiza automat via HTCSense.com. Vor fi pastrate arhive cu toate contactele, mesaje text, istoricul convorbirilor, customizari si multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×