iOS 4.2 prezentat pe larg, deocamdata in faza beta (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.467 ori
<b>iOS 4.2 prezentat pe larg, deocamdata in faza beta (Video)</b>Dupa ce tocmai a fost lansat iOS 4.1 cu aproximativ o saptamana in urma, iata ca si iOS 4.2 ni se dezvaluie, desi mai avem de asteptat pana la lansarea sa. Firmware-ul este in faza beta si va sosi de abia in luna noiembrie, dar pana atunci ii putem vedea...

Dupa ce tocmai a fost lansat iOS 4.1 cu aproximativ o saptamana in urma, iata ca si iOS 4.2 ni se dezvaluie, desi mai avem de asteptat pana la lansarea sa. Firmware-ul este in faza beta si va sosi de abia in luna noiembrie, dar pana atunci ii putem vedea functiile detaliate in clipul de mai jos:

Versiunea actuala este 8c5091e, iar firmware-ul masoara 514 MB si este destinat in special lui Apple iPad. Printre imbunatatirile pe care le aduce softul si pe iPhone se numara AirPlay si Wireless Printing. Trebuie mentionat ca Apple iPad va sari direct de la firmware-ul 3.2.x la 4.x, cu numeroase imbunatatiri.

Printarea wireless se va realiza printr-un singur click, cu ajutorul unei functii numite AirPrint, care trimite fisierul de printat catre imprimanta via wireless. AirPlay este o alta functie noua, care se va ocupa de streamingul fisierelor audio si video, scapandu-va de fire si conectandu-se si la Apple TV si la alte gadgeturi suportate.

Game Center, noul serviciu de gaming Apple este si el suportat in iOS 4.2, iar multitasking-ul arata excelent pe tablet. Mai multe detalii in clipul de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×