Oficiali Apple prinși spunând că le place Galaxy Tab-ul de 7 inch și că e nevoie de un iPad Mini!

1.201 ori
<b>Oficiali Apple prinși spunând că le place Galaxy Tab-ul de 7 inch și că e nevoie de un iPad Mini!</b>Dezvăluirile continuă în procesul Apple vs Samsung și astăzi avem parte de prezentarea la tribunal a unui schimb de mailuri între oficiali Apple, care discutau despre comoditatea unei tablete de 7 inch. Vă vine să credeți sau nu, aceștia lăudau...

Dezvăluirile continuă în procesul Apple vs Samsung și astăzi avem parte de prezentarea la tribunal a unui schimb de mailuri între oficiali Apple, care discutau despre comoditatea unei tablete de 7 inch. Vă vine să credeți sau nu, aceștia lăudau un Galaxy Tab de 7 inch, iar Samsung folosește aceste emailuri pentru a-și susține cazul, ca și Apple se inspiră de la concurență.

Pe noi ne interesează mai mult perspectiva unui iPad Mini, a unei tablete de 7 inch sau 7.85 inch așa cum se zvonește. Cu ceva timp în urma Steve Jobs se declara total împotriva unei tablete cu o astfel de diagonală, pe care o considera utilă doar pentru navigarea "pe WC". Discuția prin email, citată la tribunal se desfășura între Eddy Cue, șef al secțiunii servicii și software Internet de la Apple și directori de top. Totul a pornit de la un articol de pe site-ul GigaOm, în care redactorul povestea cum și-a vândut iPad-ul și a trecut la o tabletă mai mică.

Oficiali Apple prinși spunând că le place Galaxy Tab-ul de 7 inch și că e nevoie de un iPad Mini!

Eddy Cue îi scria CEO-ului Tim Cook că e de acord cu unele comentarii din articol și că piața terminalelor de 7 inch merită observată. La capitolele email, e-reading, Facebook și video tabletele precum Galaxy Tab-ul menționat stau foarte bine, dar suferă la web browsing, conform oficialului Apple. Să fie această dovadă definitivă că va exista un iPad Mini?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×