OnePlus 2 are probleme cu butonul Home atunci când e ţinut cu o mână şi manevrat cu cealaltă; Probleme la izolare? (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.541 ori
<b>OnePlus 2 are probleme cu butonul Home atunci când e ţinut cu o mână şi manevrat cu cealaltă; Probleme la izolare? (Video)</b>OnePlus One a avut ceva probleme cu ecranul, care au fost &icirc;n cele din urmă rezolvate şi mulţi se &icirc;ntreabă dacă OnePlus 2 a sosit chiar at&acirc;t de imaculat pe c&acirc;t &icirc;l prezintă recenziile. Ei bine, azi aflăm mulţumită...

OnePlus One a avut ceva probleme cu ecranul, care au fost în cele din urmă rezolvate şi mulţi se întreabă dacă OnePlus 2 a sosit chiar atât de imaculat pe cât îl prezintă recenziile. Ei bine, azi aflăm mulţumită celor de la Android Police că şi noul model are unele probleme.

Terminalul vine cu o ramă din aliaj de magneziu, în vreme ce OnePlus One avea muchii din plastic. Ei bine, pe OnePlus 2 metalul muchiilor ar reprezenta o problemă ce are de-a face cu conductivitatea electrică şi izolarea. Astfel, dacă telefonul este ţinut cu o mână, mai ales de acele muchii şi cu cealaltă mână apăsaţi butonul Home el nu va răspunde bine la comenzi.

Atunci când folosiţi handsetul cu o singură mână, când se află pe o masă sau nu atingeţi marginile butonul în cauză va răspunde la comenzi fără probleme. Uneori e nevoie şi de 3-4 apăsări pe buton pentru a avea o reacţie din partea sa, după cum se vede şi în clipul de mai jos. Reţineţi şi că persoana care a realizat clipul a făcut şi toate actualizările posibile pe acest terminal, deci nu e vina software-ului.

Rămâne de văzut cât de răspândită e problema şi dacă nu e doar vina unităţii de teste. Dacă e un caz comun, atunci OnePlus o să aibă ceva probleme de imagine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×