Componente de iPhone 6s combinate într-un terminal funcţional, care bootează în faţa camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.448 ori
<b>Componente de iPhone 6s combinate într-un terminal funcţional, care bootează în faţa camerei (Video)</b>Am văzut c&acirc;teva componente de iPhone 6s ajunse pe web sub formă de fotografii &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni, dar azi vedem şi un clip detaliat cu acestea. &Icirc;n mod interesant, componentele au fost integrate pe un handset, care e aproape...

Am văzut câteva componente de iPhone 6s ajunse pe web sub formă de fotografii în ultimele săptămâni, dar azi vedem şi un clip detaliat cu acestea. În mod interesant, componentele au fost integrate pe un handset, care e aproape funcţional, reuşind chiar să booteze în faţa camerei.

Cheia aici este placă de bază a lui iPhone 6s şi mecanismul complet asamblat al ecranului, componente vitale pe care au pus mâna leaksterii acestui clip. Evident, terminalul nu a bootat în iOS, ci a rămas blocat în acel ecran cu "rotița" afişată. Lipseşte din acest setup camera principală, dar marea realizare e că ecranul poate afişa o imagine, folosindu-se de restul componentelor.

Componente de iPhone 6s combinate într-un terminal funcţional, care booteaza în faţa camerei (Video)

Încă nu e clar dacă există şi un mecanism asociat lui Force Touch aici. Un lucru interesant e că panoul de protecţie din spatele ecranului e lipit în acest caz şi nu înşurubat ca pe iPhone 6. Au mai apărut şi fotografii cu alte componente de iPhone 6s, precum un modem Qualcomm MDM9635M LTE şi un chip transceiver Qualcomm WTR3925, cu rol în conectivitatea celulară.

Componente de iPhone 6s combinate într-un terminal funcţional, care booteaza în faţa camerei (Video)

Acest chip e fabricat folosind procesul de 28 nm, o evoluţie faţă de cel pe 65 nm de pe iPhone 6. El elimina şi nevoia unui chip companion pentru agregarea retelor. Există şi câteva imagini cu chipsetul terminalului, care ar fi cu 10% mai mare decât Apple A8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×