OnePlus 2 este filmat în timp ce rulează benchmark-ul AnTuTu; butonul home este confirmat totodată

2.208 ori
<b>OnePlus 2 este filmat în timp ce rulează benchmark-ul AnTuTu; butonul home este confirmat totodată</b>M&acirc;ine, 27 iulie este ziua cea mare, zi &icirc;n care compania chineză OnePlus va dezvălui noul flagship pentru acest an, un telefon denumit &icirc;n mod simplist OnePlus 2. După numeroase materiale teaser, leak-uri, dar și informații oficiale...

Mâine, 27 iulie este ziua cea mare, zi în care compania chineză OnePlus va dezvălui noul flagship pentru acest an, un telefon denumit în mod simplist OnePlus 2. După numeroase materiale teaser, leak-uri, dar și informații oficiale despre specificațiile sale, iată că astăzi telefonul apare și într-o serie de clipuri video.

Aceste materiale sosite bineînțeles din China, ne arată cum smartphone-ul OnePlus 2 rulează testul benchmark AnTuTu. În ciuda faptului că telefonul este filmat complet, calitatea acestor clipuri nu este cea mai bună posibilă, așa că design-ul device-ului este puțin ascuns de lumina slabă.

Totuși, putem vedea faptul că telefonul va sosi într-adevăr cu un buton home plasat sub display, element sub care se ascunde un scanner de amprente. Cât despre scorul în AnTuTu, observăm că OnePlus 2 obține doar 49000 puncte, un scor cu mult mai mic față de imaginile anterioare unde ni se prezenta un scor de 63.000 puncte.

​Pe partea de specificații tehnice, OnePlus 2 va sosi cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 (versiune 2.1), 3 sau 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, port USB Type-C, și o cameră foto principală de 13 sau 16 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×